Ροζ γυναικεία πέδιλα

Κωδ. Προϊόντος ΚΩΔΙΚΟΣ: E42-17173 Κατηγορίες: , ,

Η αρχική τιμή ήταν: €79.90.Η τρέχουσα τιμή είναι: €39.90.

Χαρακτηριστικά

ΕNVIE, ΚΩΔΙΚΟΣ: E42-17173-59

Υλικό: Συνθετικό Δέρμα
Σόλα: Ελαστική
Μάρκα: Envie Shoes
Χρώμα Κατασκευαστή: ΡΟΖ
Ύψος Τακουνιού: 13
Πατάκι: Συνθετικό
Συλλογή: Spring-Summer 2023
Φόρμα: Κανονική
Αγαπημένο
Αγαπημένο

Περιγραφή

Ροζ γυναικεία πέδιλα 

Αγκαλιάζουν πολύ ωραία το πόδι και έχουν κανονική φόρμα. Είναι ιδανικό για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις και ντυσίματα. Έχει χοντρό τακούνι και φιάπα το οποίο το κάνει να είναι άνετο, σταθερό και πιο ξεκούραστο. Ακόμα και το χρώμα του και η υφή του πέδιλου αυτού είναι μοναδικά. Ταυτόχρονα δεν είναι δύσκολο στο να το συνδυάσεις και με άλλα χρώματα. Αν θέλετε μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέξτε χρώματα με αντιθέσεις, όπως αυτό. Έχετε πολλά περιθώρια ελιγμών, καθώς ρούχα όπως οι γυναικείες μπλούζες προσφέρουν πολλές δημιουργικές επιλογές. Ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων προσδίδουν μια πιο σικ πινελιά. Με άλλα λόγια, υποστήριξε και απογείωσε το style σου. Ανακάλυψε την άνεση και την κομψότητα μέσα από κλασικά και μοντέρνα σχέδια με λεπτομέρειες όπως είναι αυτά ροζ γυναικεία πέδιλα.
Μαγνητίστε τα βλέμματα με τα υπέροχα παπούτσια που θα βρείτε στο Andreatos Shoes. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές που θα ολοκληρώσουν κάθε look – από μπαλαρίνες μέχρι σανδάλια και καουμπόικες μπότες. Επίλεξε τα αγαπημένα σου παπούτσια και απόλαυσε τα στο έπακρο.
Παρόλο που η μόδα αλλάζει από εποχή σε εποχή, όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου τα παπούτσια που θα σε συνοδεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα ταιριάζουν με πολλά και διαφορετικά στυλ. Συγχρόνως είναι καλή ιδέα να έχεις στην ντουλάπα σου και μοντέρνα ρούχα, ώστε να αλλάζεις γρήγορα τον χαρακτήρα των outfit σου.  Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, να θυμάσαι ότι η πιο σημαντική διαδικασία είναι να επιλέγεις εκείνα τα αξεσουάρ που σου επιτρέπουν να αναδείξεις το δικό σου προσωπικό στυλ! Τέλος, μην ξεχνάς ακόμα ότι σύμφωνα με την αρχή “less is more”, τα αξεσουάρ διαδραματίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη δημιουργία outfit που ξεχωρίζουν!
ΚΩΔΙΚΟΣ: E42-17173-59
Υλικό: Συνθετικό Δέρμα
Σόλα: Ελαστική
Μάρκα: Envie Shoes
Χρώμα Κατασκευαστή: ΡΟΖ
Ύψος Τακουνιού: 13
Πατάκι: Συνθετικό
Συλλογή: Spring-Summer 2023
Φόρμα: Κανονική

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα

Ροζ, Χρυσό

Νούμερα

36, 39, 41

Προϊόντα που ίσως λατρέψετε