Μπαλαρίνες Mary Jane

Κωδ. Προϊόντος ΚΩΔΙΚΟΣ: V31-20006-34 Κατηγορία:

59.90

Χαρακτηριστικά

ENVIE, ΚΩΔΙΚΟΣ: V31-20006-34

Υλικό: Συνθετικό Δέρμα
Σόλα: Ελαστική
Μάρκα: Miss NV
Χρώμα Κατασκευαστή: ΜΑΥΡΟ
Ύψος Τακουνιού: 3
Πατάκι: Συνθετικό
Συλλογή: Fall-Winter 2024.25
Φόρμα: Κανονική
Αγαπημένο
Αγαπημένο

Περιγραφή

Γυναικείες τρακτερωτές μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες Mary Jane με διπλή μπαρέτα από συνθετικό δέρμα. Το δέσιμο στον αστράγαλο κολακεύει τόσο το πόδι όσο το κρατάει σταθερό με άνεση στο περπάτημα. Μια νέα τάση και μόδα που θα είναι φέτος το φθινόπωρο-χειμώνα 2024-2025 είναι οι μπαλαρίνες “MARY JANE”. Έπειτα, τα Mary Jane παπούτσια ήταν ποτέ «εκτός» μόδας. Νομίζω ότι είναι ένα διαχρονικό στυλ παπουτσιού, μόνο και μόνο λόγω σχεδίου. Δηλαδή, αν συγκρίνεις τα παπούτσια που θεωρούνται τάση τα τελευταία χρόνια, τότε μπορείς να δεις τη διαφορά μεταξύ κλασικού και trendy. Μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ένα παπούτσι με «ξεκάθαρο» και απλό design που μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Στη συνέχεια, λοιπόν, γυναικείες τρακτερωτές μπαλαρίνες έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, έχουν «δει» τάσεις και τάσεις να κυριαρχούν στις πασαρέλες, από τα πιο τρελά σχέδια, όπως τα πανύψηλα flatforms μέχρι και τα πιο ψηλοτάκουνα με «περίεργα» τακούνια, αλλά τώρα είναι η στιγμή τους. Είναι η στιγμή που μπαίνουν και πάλι στο επίκεντρο των trends -και τις ντουλάπες των γυναικών κυρίως-, και φυσικά, γι’ αυτό έχουμε να ευχαριστούμε τις Γαλλίδες. Αυτές τις γυναίκες που το στιλ τους εμπνέει πάντα για την απλότητα και «ευθύτητά» του, όπως και τα Mary Jane.

Όπως σου έγραψα και παραπάνω, τα Mary Jane είναι το hot item της σεζόν παπούτσια έγιναν γρήγορα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. Αν και πρόκειται για ένα στιλ παπουτσιού που έχει δεχθεί πολλές, διαφορετικές παραλλαγές –ειδικά στα runways των Spring 2023 συλλογών-, το σχέδιό του παραμένει classic. Επιπρόσθετα, μπορούν να φορεθούν με φόρεμα και κάλτσες για κάθε μέρα. Στη συνέχεια με τοπ και μίντι φούστα για το γραφείο. Και τέλος, με ένα αντιανεμικό jacket playsuit για ένα πιο σπορ, καθημερινό και casual look.

 

ΚΩΔΙΚΟΣ: V31-20006-34

 

Υλικό: Συνθετικό Δέρμα
Σόλα: Ελαστική
Μάρκα: Miss NV
Χρώμα Κατασκευαστή: ΜΑΥΡΟ
Ύψος Τακουνιού: 3
Πατάκι: Συνθετικό
Συλλογή: Fall-Winter 2024.25
Φόρμα: Κανονική

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα

Μαύρο

Νούμερα

36, 37, 38, 39, 40, 41

Προϊόντα που ίσως λατρέψετε